Tiedote maaliskuu 2020

Valtioneuvoston tiedotustilaisuudessa maanantaina 16.3.2020 hallitus totesi Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi. Hallitus linjasi lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Hallituksen linjaukset ovat voimassa 13.4. 2020 saakka.

Porin Tarmon voimistelujaosta noudattaa hallituksen ohjeita ja keskeyttää valmennusryhmien ja kaikkien harrasteryhmien harjoitukset 13.4.2020 asti. Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan tulee rajoittaa ei välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Seuralle on ensiarvoisen tärkeää jokaisen harrastajan terveys ja tämän takaamiseksi on ryhdytty näihin toimenpiteisiin.

Voimisteluliitto suosittelee seurojen mahdollisuuksien mukaan tarjoavan jäsenistölleen palveluita ja arkiliikunnan mahdollisuuksia internetiä ja sosiaalisen median kanavia hyödyntäen. Valmennusryhmille toimitetaan valmentajien laatimat ohjelmat omatoimiseen harjoitteluun.

Seuran johtokunta seuraa tilannetta sekä eri viranomaisten suosituksia ja ohjeita aktiivisesti. Tiedotamme harjoitustoiminnan jatkoon liittyen aina tilanteen niin vaatiessa huhti-toukokuun osalta.

Maaliskuun kuukausimaksuja ei tulla hyvittämään, eikä voimistelukoulun kauden maksuja. Valmentajien ja ohjaajien palkkakulut ovat harjoitustauosta huolimatta yhä olemassa maaliskuussa. Lisäksi seuralla on hallinnollisia kuluja, jotka toteutuvat harjoitusten peruuntumisesta huolimatta. Kaiken kaikkiaan siis force majeure -tilanne, jonka aiheuttamiin taloudellisiin vaikutuksiin emme muutoin voi reagoida.

Kiitokset kaikille kuluneella kaudella seuran toiminnassa mukana olleille! Jatketaan edelleenkin keskustelua, vaikka urheilutalolla emme lähiviikkoina enää tapaakaan, tarvittaessa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen

voimistelu@porintarmo.fi

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.