Valmennusryhmien Harjoitukset alkavat!

Suomen hallituksen linjauksia ja ohjeistuksia noudattaen Voimisteluliitto on linjannut, että seuroilla on mahdollisuus aloittaa toimintansa asteittain. Toukokuun 14.-31. päivien välisenä aikana harjoitustoiminta toteutetaan pienryhmissä (max. 10 henkilöä) ulkoliikuntapaikoilla. 

Ulkoliikunnan lisäksi 1.6. lähtien harjoittelua sallitaan sisätiloissa maksimissaan 50 hengen ryhmissä hygienia- ja väljyyssääntöjä noudattaen. Tämä mahdollistaa seuroille mm. kesäjumppien, harjoittelun ja leiritystoiminnan käynnistämisen. Tarkempia ohjeita toiminnan järjestämisestä annetaan. Seuratoiminnan suunnittelussa sisätiloihin siirtymisen ja 1.6. alkavan harjoittelun osalta on hyvä olla etukäteen yhteydessä kunnan liikuntatoimeen mm. salivuoroista ja käytännöistä yhdessä sopien.

Valmennusryhmien harjoitukset aloitetaan viikolla 21 ulkoliikuntapaikoilla. Aikatauluista ja paikoista tiedoitetaan ryhmien omissa whats app ryhmissä, vastuuhenkilöiden toimesta. Urheilutalon harjoituksista tiedoitetaan heti, kun saan kaupungilta tietoa urheilutalon avaamisesta. Tavoitteena on aloittaa sisäharjoitukset heti viikolla 23. Kaikissa harjoitteluissa noudetetaan hyvää hygieniaa ja väljyysääntöjä.

Voimistelukoulun toiminta jatkuu syksyllä!

Mahtavaa, että päästään taas treenaamaan!

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.