Voimistelukoulu

HYPPÄÄ MUKAAN ILOISEEN JOUKKOON!

Iloista liikuntaa kerran viikossa voimistelun perusliikkeiden, välineiden ja liikuntaleikkien parissa.

Telinevoimistelun harrastaminen alkaa yleensä voimistelukoulusta. Se on Voimisteluliiton ideoimaa Jumppakoulutoimintaa, joka tarjoaa harrastamista leikkimielisesti lapsen taidot huomioon ottaen. Iältään lapset ovat 1-14 -vuotiaita, aikuisten ryhmään voivat osallistua 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Lasten ja nuorten ryhmät on jaettu iän mukaan sekaryhmiin sekä pelkästään tyttöjen ja poikien ryhmiin.

Porin Tarmon Voimistelukoulun kausi jakautuu kevät- ja syyskauteen. Kaikki ryhmät harjoittelevat kerran viikossa Porin Urheilutalon telinetilassa. Harjoituskerta kestää ryhmän mukaan joko 45, 60 tai 90 minuuttia. Harjoittelu on telineisiin, lajitaitoihin ja ryhmään tutustumista. Alle kouluikäisten lasten ryhmissä myös oma vanhempi voi toimia apuohjaajana.

Harrasteryhmissä päätavoitteena on, että harjoituksissa olisi hauskaa ja joka kerta oppisi jotain uutta. Iän myötä liikkeiden opettaminen lisääntyy. Jokaisen ryhmän kohdalla (avaa ryhmän oma sivu valikosta) lukee erikseen mitä tavoiteliikkeitä harjoitellaan. Jokainen lapsi etenee ryhmässä omaa tahtiaan.

Harrasteryhmissäkin kiinnitämme huomiota telinevoimistelulle olennaisiin liikkeisiin ja asentoihin ja siihen, että liikkeet tehdään oikein. Ryhmässä toimiminen kehittää voimistelijan sosiaalisia taitoja ja voimistelusta saa elinikäisiä ystäviä.

Ohjaajamme ovat koulutettuja!

Telinevoimistelusta on hyötyä läpi elämän!

Tervetuloa mukaan!