Puheenjohtajan syysterveiset

Seurassamme syksy on alkanut vauhdikkaasti koronan tuomista haasteista huolimatta.  

Ilolla todeta, että kevään koronan tuoman tauon jjälkeen, seuran tarjoamasta toiminnasta on kysyntää lapsilla, nuorilla sekä aikuisille. Olemme saaneet pidettyä myäs poikien ryhmät voimistelukoulussa kaikki nämä vuodet, jotka olen seurassa ollut mukana. 

Olen ollut seuran toiminnassa mukana vuodesta 2012 alkaen. Aloitin ohjaajana viikonloppuisin ja sen jälkeen siirryin viikolle ohjamaan ryhmiä. Siitä lähtien olen ohjannut Temppuklubia. Ihana huomata, että siitä lähtien joidenkin jäsenten kanssa olemme viettäneet yhdessä nämä vuodet, tämän harrastuksen merkeissä. Rohkeasti ja omasta mielenkiinnosta otin lisää vastuutta seuran toiminnassa ja nyt muutaman vuoden olen toiminut seuran puheenjohtajana.  

Minun puheenjohtajuuden aikana seurassa on tapahtunut muutoksia, olemme saaneet yhdessä ohjaajin ja valmentajin kanssa kehitettyä ja vietyä voimistelukoulua sekä valmennusryhmiä eteenpäin. Valmentajat ja ohjaajat ovat nuoria ja innokkaita, he haluavat mahdollistaa mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle telinevoimistelun oppeja. He haluavat myös kehittyä ja kehittää itseään ohjaajina ja valmentajina mm. osallistumalla Suomen Voimisteluliiton koulutuksiin ja tuomarikoulutuksiin. Näiden nuorten ohjaajien ja valmentajien avulla pääsemme tarjoamaan jäsenille laadukasta, turvallista ohjausta ja valmennusta, jotka sopivat kaikki tasoisille lapsille ja nuorille.  

Aina seuran, valmennuksen ja ohjauksen asiat eivät ole helppoja järjestää. Haasteita meille tuo telinevoimistelutila sekä vanhempien ohjaajien ja valmentajien vaihtuvuus johtuen mm. opiskelemaan siirtymisestä toiselle paikkakunnalle. Valmentajien ja ohjaajien palkkauksen suhteen joudutaan tekemään järjestelyjä, jotta nuoret, opiskelevat valmentajat saadaan sitoutumaan toimimaan seurassa. Pienenä seurana meillä on rajalliset palkkausmahdollisuudet. Rakkaudesta lajiin ja sydän sykkii kuitenkin onneksi kaikilla ohjaajilla ja valmentajilla.

Kaikki nämä asiat eivät onnistu ilman seuran vapaaehtoisista vanhempia, jotka auttavat talkoissa ja järjestelyissä, Iso kiitos heille siitä! Johtokunnassa on tällä hetkellä puheenjohtajan lisäksi kolme vapaaehtoista vanhempaa. Toiminnan kehittämiseksi tarvitsemme lisää innostuneita, omalla osaamisella ja halulla toimintaan sitoutuneita vanhempia. Minun puheenjohtajuuteeni päättyy tässä seurassa tämän vuoden loppuun mennessä, eroan puheenjohtajan toimesta elämän muutoksien takia. 

Johtokuntaan ja puheenjohtajaksi pyydämme ystävällisesti innokkaita vanhempia ilmoittautumaan 25.10 mennessä voimistelu@porintarmo.fi. Uusi puheenjohtaja ja jäseniä nimetään johtokuntaan lokakuun lopussa.

Tämän tehtävän kautta olen oppinut ihan valtavasti ja olen tutustunut upeisiin ihmisiin jotka jäävät minun sydämen ikuiseksi. Minulla jää hyvät muistot koko seurasta. Olette antanut minulle paljon voimia, energia jaksamiseen ja tehdä nämä asiat. Kiitos jokaiselle siitä !!  

Toivon jokaiselle hyvää syyskautta pidetään toisistamme huolta ja nautitaan liikunnallisista tunneista! 

Terveisin, Valentina Ivonen  

Voimistelujaoston puheenjohtaja  

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.