Kilparyhmien Syksyn kisakauden upea päätös!

Isokyrö 31.10-1.11

Kisakauden päättävä kisa kisattiin Isokyrössä 31.10-1.11.2020. Tuomisina kotiin saatiin upeita suorituksia, ennätys pisteitä ja palkintosijoja.

Lauantaina E-luokan nuoremmissa Alexa Vainio oli neliottelun viides sekä hienosti hypyssä pronssilla. Tinja Saine saavutti nojapuilla neljännen sijan. 

E-luokan vanhemmissa Sofia Tähkänen oli neliottelun kuudes. Nojapuilla Sofia saavutti hopeaa ja permannolla pronssia.

Sunnuntai alkoi B-nuorempien kisalla. Aava Nieminen saavutti hopeaa upeilla 6-kategorian pisteillä. Jemina Virtanen oli viides samalla kategorialla. Lotta Peltomäki myös upeasti kuudes. Ebba  Vettenranta saavutti ennätyspisteet ja 4 kategorian.

B-luokan vanhemmissa pronssia saavutti Jade Johansson 5 kategorian pisteillä. Ella Luotonen myös hienosti viides samalla kategorialla. Upeita suorituksia nähtiin myös Iines Takamaalta, Lilja Konoselta, Venla Peltoselta ja Anna Stenbackalta. 

C-nuoremmissa Maria Tähkänen taituroi pronssia. Matilda Perttula oli tiukassa kisassa viides. Molemmat saavuttivat 5 kategorian pisteet. 

C-vanhemmissa Moona Multisilta voitti kultaa upeilla 6 kategorian pisteillä. Veera-Sofia Onnelalta nähtiin myös hienoja suorituksia.

D-luokan nuoremmissa Matleena Peltomäki saavutti uusilla ennätys pisteillä (5-kategoria) pronssia.

D-luokan vanhemmissa Maikki Laine ja Riina Mannila tekivät molemmat uudet ennätyspisteet. Maikki oli hienosti neljäs ja Riina kymmenes.

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.