Porin Tarmon Voimistelukoulun kesäkurssien ilmoittautuminen alkaa ma 18.4!

☀️Porin Tarmon voimistelukoulun kesäkurssit tulee taas, perinteisesti vapusta juhannukseen, 3.5.–22.6.!

🤸🏼Kesäkurssien ideana on päästä tutustumaan telinevoimisteluun kokonaan uutena lajina tai kokeilla miltä tuntuu olla vanhempien ryhmässä, kuin keväällä. Tervetulleita mukaan ovat niin uudet kuin vanhatkin tutut!
Kaikki kesäkurssit ovat sekaryhmiä, eli niin tytöt kuin pojatkin voivat osallistua. Paikkoja on jokaisessa ryhmässä 15 + 5 jonotuspaikkaa. Ryhmät harjoittelevat Porin Urheilutalolla.

*Volttiryhmään avataan 5 paikkaa. Volttiryhmän tavoitteena on harjoitella kohti kilparyhmiä. Volttiryhmään voi ilmoittautua mukaan, mikäli kärrynpyörä, kuperkeikat eteen- ja taaksepäin sekä käsinseisonta sujuvat ongelmitta.

❗️ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA MAANANTAINA 18.4. KLO 18:00

OSOITTEESSA go.hoika.net/public/login.aspx?=24Poir

2 kommenttia artikkeliin ”Porin Tarmon Voimistelukoulun kesäkurssien ilmoittautuminen alkaa ma 18.4!”

 1. Hei!
  Tyttäremme Heta Aro 9v on harrastanut liikunnallisia lajeja 4 vuotiaasta saakka. Hän on käynyt Sun tanssistudiolla mm. street dancessa. Kärrynpyörät, kuperkeikat, käsiseisonta, spakaatti ja muuta on hänelle päivittäisiä juttuja kotona ja harrastuksissa. Nyt hän on puhunut telinevoimistelusta ja on selkeästi oma-aloitteisiesti kiinnostunut siitä. Miten hän pääsisi syksyllä aloittamaan uuden harrastuksen ja mikä olisi sopiva ryhmä. Kiinnostusta näyttää olevan
  Asumme Porissa Uusikoivistolla.

  Vastaa
  • Hei
   Kiitos viestistä, kesän jälkeen aloitellaan jälleen voimistelua. Ilmoittautuminen alkaa 8.8, lisä tietoa on tulossa nettisivuille.

   Vastaa

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.