Erityistä Voimaa Syyslomalle!

Erityistä Voimaa -leiri on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka kokevat tarvitsevansa vahvempaa tukea, tsemppiä / kannustusta ja ohjausta liikunnan aloittamiseen. Leirille voivat osallistua lapset ja nuoret, jotka pystyvät omatoimisesti huolehtimaan itsestään leirin ajan. Emme rajaa leiriltä ketään pois, vaan matala kynnys takaa sen, että kuka tahansa voi tulla leirille iästä ja taustasta riippumatta.

Leiri on suunnattu lapsille ja nuorille, jotka kokevat haasteeksi osallistua nykyisiin tarjolla oleviin viikottaisiin voimistelutunteihin. Lapsella/nuorella on esimerkiksi liikkumiseen vaikuttava fyysinen tekijä tai lapsella on tuen tarvetta ryhmässä toimimiseen esim. keskittyminen, aistiyliherkkyys – tarpeita jotka estävät osallistumisen nykyisiin tarjolla oleviin telinevoimistelun tunteihin. Tai yleisesti liikunnan aloittaminen vaatii enemmän totuttelua uuteen paikkaan ja harrastukseen.

Tunnilla harjoitellaan joka päivä eri teemalla oman tason mukaisesti eri harrastemuotojen alkeita Porin urheilutalolla. Eri päivien teemoina ovat: parkour, voimistelu, voima ja liikkuvuus (peilisali), trampat ja airtrackit ja leiriviikon päättää leikkimieliset olympialaiset (taidot opetellaan viikon aikana leirillä).

Leirillä varusteina urheiluvaatteet, paljaat varpaat, juomapullo sekä evästaukoa varten päivittäin pienet eväät (esim. hedelmä, välipalakeksi tms.)

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen porintarmovoimistelujaosto@gmail.com ja kerro lapsesi nimi, ikä sekä mahdolliset muut lisätiedot, jotka voisivat auttaa ohjaajia mahdollisimman mukavan leiriviikon aikaansaamiseksi.

Leirille otetaan maksimissaan 10 voimistelijaa.

 

 

 

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.